Smoothiet kartonkipurkkiin

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-10-12
PÄIVITETTY: 2023-10-18

Fazerin Froosh+ -tuotesarja pakataan jatkossa kevyisiin kartonkipakkauksiin. Samalla tuoteperhe laajenee uudella Froosh+ Energizer -smoothiella, joka maistuu mangolta, porkkanalta ja inkivääriltä, ja johon on lisätty kofeiinia ja C-vitamiinia. Tuotteet ovat saatavilla kaupoissa lokakuussa 2023.

Frooshilta kerrotaan, että brändi on pystynyt vähentämään sekä tuotannossa että valmiista tuotteista syntyvää hävikkiä 44 % vuoteen 2020 verrattuna. Myös kartonkipakkauksen hiilijalanjäjen arvioidaan olevan noin 28% pienempi lasipulloon verrattuna.1)

Froosh+ -tuoteperheeseen kuuluu lisäksi kaksi muuta smoothieta: Marjaisa Froosh+ Focus, 235 ml, saa makua mustaherukasta, mansikasta ja acaista, ja siihen on lisätty sinkkiä ja rautaa.

Raikkaan vihreä Froosh+ Immunity, 235 ml, sisältää omenaa, päärynää, kiiviä ja inkivääriä sekä B6- ja B12-vitamiineja.

Pohjoismaiden lisäksi Froosh-tuotteita on saatavilla myös Baltian maissa, Islannissa, Irlannissa, Saksassa, Slovakiassa ja Tšekissä.

1) Circular Analytics; Environmental performance of CartoCans. Donzdorf, Germany, 31.7.2019.

Jatka lukemista

Packnews tarjoaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack 2024 -messuille

Tänä syksynä Packnews tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack-messuille Nürnbergiin.
Messegeschehen / Fair activities in general

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB