Seapack ja Sauplast yhdistävät voimansa

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-02-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kaksi muovialan yritystä yhdistää osaamisensa ja voimansa. Sauplast Oy ostaa puolet Pyroll-konserniin kuuluvan Seapack Oy:n osakkeista.

Järjestelyn tavoitteena on yhtiöiden mukaan vahvistaa kilpailukykyä ja laajentaa tarjontaa asiakkaille muovituotteissa. Järjestely toteutui 1. helmikuuta 2017.

Yhteisyrityksen tarkoituksena on tehostaa molempien yritysten toimintaa ja lisätä kilpailukykyä uusissa tuotteissa. Yhteisyrityksessä tullaan hyödyntämään Seapackin erikoisosaaminen kierrätysmuovien käytössä kaupan henkselikasseissa ja Sauplastin pitkä kokemus muovikalvojen ja -pussien valmistuksessa. Myös tehdasyksiköiden välistä yhteistyötä kehitetään tasaamaan toimituspiikkejä.

Seapackin vetäjäksi Kari Oksanen

Seapack Oy:n yksikön päälliköksi on nimitetty muovialan pitkän linjan vaikuttaja Kari Oksanen. Seapackin muut työntekijät ja toimihenkilöt jatkavat ns. vanhoina työntekijöinä.

”Olemme tyytyväisiä, että löysimme paikallisen partnerin mukaan vetämään Merikarvian yksikköä ja nimenomaan kehittämään toimintaa samassa kiinteistössä” kertoo Pyroll Pakkausten toimialajohtaja Niilo Pöyhönen.

”Yhdistämällä molempien yritysten osaaminen, pitkän linjan kokemus ja voimat, saamme resurssimme paremmin asiakkaiden käyttöön”, sanoo Sauplast Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juppe Suhonen.

Seapack on Pyroll-konserniin kuuluva mm. muovikasseja ja kuplamuoveja valmistava yritys Merikarvialla. Sauplast valmistaa muovipusseja, -säkkejä, -kalvoja ja -huppuja Siikaisissa ja Kokemäellä.

.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli