Saarioinen uudisti leikkeleiden pakkauksiaan

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-10-12
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Saarioinen uudisti vuoden kestäneen kehitystyön tuloksena kokolihaleikkelepakkauksiaan sekä käytettävyyden että ulkonäön suhteen.

Uutta leikkelepakkausta suunniteltaessa päämäärinä olivat muun muassa helppo avautuvuus, uudelleensuljettavuus ja tuotteen houkutteleva esillepano. Suunnittelun teki Remes & Packart Oy.

Suunnittelijan mukaan pakkauksen käyttäjäystävällisyyteen ja toiminnallisuuteen kiinnitettiin paljon huomiota. Piikkireikä integroitiin avausläppään, jotta viimeistelty fiilis säilyisi kotipöytään saakka, sillä moderni ja ajaton pakkaus toimii myös arkea helpottavana tarjoiluastiana. Pakkaus on helppo avata, ja jääkaapissa tuote on napakan sulkumekanismin takia hyvin suojattuna.

Näiden ominaisuuksien lisäksi pakkauksen pehmeä ja sulavalinjainen muotokieli tekee suunnittelijan mukaan siitä helposti lähestyttävän sekä sympaattisen. Kaupassa näyteikkunamainen esillepano nostaa esille tuotteen ja sen jujun – leikkeleiden makureunat. Pystyetiketti lisää erottuvuutta kilpailijoihin, ja grafiikasta suunniteltiin informatiivinen, erottuva ja rehellinen.

Saarioisen mukaan kaikki yhtiön leikkeet pakataan jatkossa uudistuneisiin rasioihin, joissa on kiinni loksahtava kansi. Rasioissa käytetään myös Sydänmerkki-tunnusta.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept