Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Teksti:Bo Wallteg
JULKAISTU: 2024-03-18
PÄIVITETTY: 2024-03-27
Pasi Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä. Kuva: Raisio.

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.

– Pasi Flinkmanilla on vahva kokemus toimialasta, ja hän on hankkinut myös kansainvälistä kokemusta työskentelemällä Kiinassa, Alankomaissa ja Baltiassa. Flinkman tuo Raisioon merkittävää osaamista, ja hän on luonut kasvua, kehittänyt tiimiään sekä tehnyt vankkaa tulosta. Raisiolla on hyvät omistajat sekä henkilöstö ja perustat kunnossa tulevaan kasvuun. Hänen yksi tärkeimmistä tehtävistään Raisiossa tulee olemaan liiketoiminnan kasvattaminen, sanoo Raision hallituksen puheenjohtaja Arto Tiitinen.

Raisio tiedotti 14.2.2024, että Raisiota marraskuusta 2017 johtanut Pekka Kuusniemi on päättänyt jättää Raisio-konsernin ja jatkaa yhtiön toimitusjohtajana 15.6.2024 asti.

– Raisio on kiehtova yhdistelmä juuria syvällä suomalaisessa pellossa, hienoa uudistumiskykyä sekä vahvaa osaamista. Raisio on osoittanut rohkeutta tehdä suuria investointeja, laajentua kansainvälisesti sekä innovoida ennakkoluulottomasti. Odotankin innolla pääseväni mukaan hienoon tiimiin, tuleva toimitusjohtaja Pasi Flinkman toteaa.

 

Jatka lukemista

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli