Pyroll panostaa sopimusjalostukseen

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-02-12
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Pyroll-konserni panostaa sopimusjalostukseen Suomessa ja muualla Euroopassa. Siltakylän tehtaan tiloja laajennetaan lähes 30 prosentilla tuotannon kasvun vuoksi.

Siltakylän tehtaalle rakennetaan uutta varastointi- ja tuotantotilaa 3 000 neliömetriä. Laajennus on merkittävä lisäys nykyisiin tiloihin, jotka tulevat kasvamaan lähes 30 prosentilla. Laajennusinvestoinnilla parannetaan tehtaan palvelu- ja toimituskykyä entisestään. Investoinnilla mahdollistetaan ja varmistetaan tehtaan tuotannon sekä läpimenon kasvu tulevina vuosina. Laajennus on valmis 30.6.2017 mennessä

Siltakylän tehtaan investointi on tiedotteen mukaan osa Pyroll  Converting  Oy:n kasvustrategiaa Suomessa ja Euroopassa.

Sopimusjalostajana Pyroll on alansa johtavia Euroopassa. Tehtaat sijaitsevat Siltakylässä, Valkeakoskella, Puolassa ja Alankomaissa. Tämänhetkinen kapasiteetti on noin 250 000 tonnia, josta noin 90 % on arkitusta.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli