Pyroll panostaa sopimusjalostukseen

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-02-12
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Pyroll-konserni panostaa sopimusjalostukseen Suomessa ja muualla Euroopassa. Siltakylän tehtaan tiloja laajennetaan lähes 30 prosentilla tuotannon kasvun vuoksi.

Siltakylän tehtaalle rakennetaan uutta varastointi- ja tuotantotilaa 3 000 neliömetriä. Laajennus on merkittävä lisäys nykyisiin tiloihin, jotka tulevat kasvamaan lähes 30 prosentilla. Laajennusinvestoinnilla parannetaan tehtaan palvelu- ja toimituskykyä entisestään. Investoinnilla mahdollistetaan ja varmistetaan tehtaan tuotannon sekä läpimenon kasvu tulevina vuosina. Laajennus on valmis 30.6.2017 mennessä

Siltakylän tehtaan investointi on tiedotteen mukaan osa Pyroll  Converting  Oy:n kasvustrategiaa Suomessa ja Euroopassa.

Sopimusjalostajana Pyroll on alansa johtavia Euroopassa. Tehtaat sijaitsevat Siltakylässä, Valkeakoskella, Puolassa ja Alankomaissa. Tämänhetkinen kapasiteetti on noin 250 000 tonnia, josta noin 90 % on arkitusta.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB