Pyroll nimitti uusia johtajia ja muutti organisaatiota

JULKAISTU: 5. toukokuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Pyroll Convertingissa ja Pyroll Pakkauksissa on tehty organisaatiomuutoksia ja nimitetty uusia johtajia.

Pyroll Converting Oy:n tuotantojohtajaksi on nimitetty Jarmo Sara. Jarmo vastaa sopimusjalostusliiketoiminnan kotimaan ja ulkomaan tehtaiden tuotannosta sekä niiden kehittämisestä 1.9.2016 alkaen. Ennen uusia haasteita hän hoitaa loppuun Takon Kotelotehdas Oy:ssä keskeneräiset projektit ja perehdyttää seuraajansa. Sara raportoi toimialajohtaja Ilkka Haitille.

Kartonkiliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on nimitetty DI Rauno Tapiola. Hän vastaa Tampereen ja Lahden tuotantoyksiköistä sekä niiden kehittämisestä. Tapiola raportoi toimialajohtaja Niilo Pöyhöselle.

Pyrollsack Oy:n ja Takon Kotelotehdas Oy:n myyntijohtajaksi on nimitetty Kari Tuominen. Hän vastaa säkki- ja kotelotuotteiden myynnistä ja raportoi säkkimyynnin osalta Niilo Pöyhöselle sekä kartonkimyynnin osalta Rauno Tapiolalle.

Tapiolan ja Tuomisen nimitykset tulevat voimaan 1.5.2016.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)