Personoituja pakkauksia Highconin laitteilla

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-03-17
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Jälkikäsittelylaitteiden valmistaja Highcon esittelee drupassa huomattavasti laajentuneen tuotevalikoimansa. Yhtiö tuo markkinoille kolme uutta digitaalista nuuttaus-leikkauskonetta ja uuden pilvipalveluna toimivan ohjelmiston.

Uusista laitteista Euclid III perustuu yhtiön aiempaan Euclid-malliin, joka tuli markkinoille vuonna 2013. B1-koon Euclid III leikkaa sekä nuuttaa paperia ja kartonkia jopa 1 500 arkin tuntivauhdilla. Leikkaus tapahtuu lasertekniikan avulla. Uutta on mahdollisuus tehdä viimeistelyä muuttuvan datan perusteella, joka mahdollistaa mm. personoitujen pakkausten tekemisen. Laite on tarkoitettu pienten ja keskisuurten sarjojen tuotantoon.

Highcon Beam on uusi jopa 5 000 arkkia tunnissa leikkaava B1-koon järeä malli. Se on tarkoitettu pakkauspainajille, jälkikäsittelijöille sekä kaupallisille painajille. Aivan uusi B2-koon laite on myös Highcon Pulse, joka on tarkoitettu pienempään tuotantoon aina 2 000 arkkiin asti tunnissa.

Highconin Axis -ohjelmisto toimii verkkopalveluna ja se on integroitu XMPIE- sekä Esko-ohjelmistoihin. Axis mahdollistaa Highconin mukaan aivan uusia sovelluksia muuttuvan datan käyttämisessä sekä 3D-mallien hyödyntämisessä tuotannossa.

Highconin laitteita edustaa Pohjoismaissa ruotsalainen Visutech-yhtiö.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Mikroaallot vaihtoehtona muovinkierrätyksessä

Muovipakkausten kierrätyksessä vaihtoehtoina ovat mekaaninen tai kemiallinen kierrätys. Drupa-messuilla esiteltiin kolmas vaihtoehto kemiallisen kierrätyksen rinnalle. Siinä mikroaallot tekevät työn.
Florian-Turkx

EFI ajattelee laatikon ulkopuolelta – lanseerasi ainutlaatuisen painosysteemin aaltopahvipakkauksille

Drupa-messuilla EFI esitteli yhdessä Packsizen kanssa personoidun täysväripainatukseen aaltopahvipakkauksille.
EFI

Scanpack 2024 -messuohjelma on julkaistu!

Skandinavian suurimman pakkausalan messun, Scanpackin pääohjelma on julkaistu. Scanpack järjestetään Svenska Mässanissa Göteborgissa 22.–25. lokakuuta. Näyttelyssä on 400 näytteilleasettajaa ja lisäksi vierailijoille on tarjolla laaja, lähes sadan numeron ohjelma.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Nyt voi pantata God Morgonin mehupurkkeja

God Morgon aloitti yhteistyön Bowerin kanssa ja tarjoaa nyt panttia mehupurkeilleen. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätystä tarjoamalla erilaisia etuja, kun pantti on rekisteröity.
God Morgon on yksi Ruotsin suurimmista mehuvalmistajista ja myy yli 15 miljoonaa mehupurkkia vuodessa Ruotsissa. Kuva: Lehdistökuva