Pentawards myytiin messuyhtiö Easyfairsille

JULKAISTU: 4. joulukuun 2016
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Tunnettu pakkaussuunnittelukilpailu Pentawards siirtyy ammattimessuja järjestävälle Easyfairs-yhtiölle. Kilpailun perustajat jatkavat uudessa organisaatiossa.

Pentawardsin perustivat 10 vuotta sitten Jean Jacques ja Brigitte Evrard. Kilpailun historiaa juhlittiin näyttelyllä, jossa esiteltiin 100 parasta pakkausta. Ne oli valittu niiden 11 000 pakkauksen joukosta, jotka ovat osallistuneet kilpailuihin.

Näyttely oli esillä Pariisissa marraskuussa All4Pack-messuilla. Näyttely oli hyvin suosittu, ja sitä kävi katsomassa lähes 3 000 ihmistä. Kävijät saivat äänestää näyttelyn parhaat työt.

Messuilla julkaistiin myös neljäs Pentawards-kirja ”The Package Design Book”. Taschen-kustantamo on julkaissut tämän kirjan kahden kilpailuvuoden voittajista joka toinen vuosi.

”Olemme hyvin tyytyväisiä Pentawardsin hankinnasta. Se vahvistaa asemaamme maailman johtavana pakkausalan tapahtumien järjestäjänä. Pentawards on arvokas ja tunnettu kilpailukonsepti”, sanoo Matt Benyon, Easyfairs UK ja Global -yksikön johtaja.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi