Packnews mukana Scanpack-messuilla 2018

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-12-11
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Packnews ja nord emballage -lehti ovat aktiivisesti mukana Scanpack-messuilla. Pohjoismaiden suurimpiin alan messuihin odotetaan 500 näytteilleasettajaa ja 17 000 kävijää.

Scanpack järjestettiin viimeksi vuonna 2015, ja nyt messuista on tulossa entistä suuremmat. Messut kokoavat yhteen johtavat brändit ja kaupan toimijat. Mukana ovat järjestäjän mukaan pakkausalan tärkeät design-toimistot, materiaalien toimittajat, laite- ja ohjelmistotoimittajat sekä logistiikkayritykset. Messut järjestetään 23.–26.10. ja paikka on Svenska Mässan Göteborgissa.

Scanpack on valinnut messujen ainoaksi viralliseksi mediakumppaniksi Packnews-uutispalvelun ja nord emballage -lehden. Päätös perustuu pitkäaikaiseen ja menestykselliseen yhteistyöhön aiemmilla messuilla. Yhteistyöhön kuuluu erilaisia toimenpiteitä ennen messuja, niiden aikana ja niiden jälkeen.

”Olemme hyvin tyytyväisiä siitä, että olemme ainoa ammattilehti, jonka kanssa messut tekevät kiinteää yhteistyötä”, sanoo Hans Friedsam, lehden toimitusjohtaja ja markkinointijohtaja.

”Tavalliseen tapaan meillä tulee olemaan messuista laaja toimituksellinen seuranta ja järjestämme myös suositun Oktoberfest-juhlan, jota tapaamme kutsua Göteborgin parhaaksi After Work-tapahtumaksi messuviikolla. Tällä kertaa on luvassa myös yllätyksiä yleisölle”, Friedsam sanoo.

Friedsamin mukaan mediayhteistyö vahvistaa lehden messunumeron näkyvyyttä, sillä se tulee olemaan esillä monissa paikoissa halleissa ja kaikilla sisäänkäynneillä.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB