Monikerroslaminaattien tuotanto kasvaa Walkilla

JULKAISTU: 2018-05-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Walkin uudistettu monikerroslaminaattikonelinja vastaa kasvavaan kysyntään erityisesti eristys- ja joustopakkausteollisuudessa. Tuotantolinja on ollut toiminnassa tammikuusta alkaen.

Uusi konelinja vahvistaa tiedotteen mukaan Walkin laadunvalvontaa ja kehitystyötä uusilla ja aiempaa paremmilla ominaisuuksilla, kuten mittaus-, ohjaus- ja kamerajärjestelmillä sekä datan keruulla, varastoinnilla ja analysoinnilla. Samanaikaisesti tehokkuus ja turvallisuus kohentuvat entisestään.

”Investointi mahdollistaa uusien ja entistä monipuolisempien tuotteiden valmistamisen. Yksi erinomainen esimerkki tästä on Walkin palonestolaminaatit, joita voidaan nyt vielä aiempaa enemmän kustomoida vastaamaan kunkin asiakkaan erityistarpeita”, sanoo Kari Salminen, Executive Vice President, Construction.

Esimerkiksi polymeerin kerrosvahvuus on modernin teknologian ansiosta mahdollista verifioida tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Linja on myös entistä tehokkaampi paksujen monikerrosrakenteiden tuottamisessa, mikä vastaa niiden suureen ja jatkuvasti kasvavaan kysyntään.

Marraskuussa alkanut ja tammikuussa valmistunut uudistustyö on kakkosvaihe Walkin investoinneissa Valkeakosken tehtaalla. Vuonna 2016 tehtaalle valmistui uusi tuotantolinja, joka hyödyntää uusinta teknologiaa laadunvalvonnassa ja prosessinhallintajärjestelmissä.

 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)