Miten yhdistetään pakkaukset ja some?

JULKAISTU: 2017-10-08
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Miten markkinoinnissa voidaan yhdistää pakkaukset ja some? Packnews ja nord emballage -lehti järjestävät aiheesta konferenssin 8. marraskuuta Tukholmassa.

Konferenssissa annetaan vastauksia siihen, miten sosiaalisessa mediassa voidaan navigoida, ja mikä rooli pakkauksella voi olla siellä. Avainpuhuja on Rafi Albo, joka on israelilaisen Segmarketing-yhtiön perustaja. Yritys tunnetaan uskollisuusmarkkinoinnin ja henkilökohtaisen viestinnän asiantuntijana.

Puhujana on myös Scott Young, joka on PRS IN VIVO -yrityksen toimitusjohtaja. Yritys on tehnyt tutkimuksia pakkauksista, kuluttajista ja lanseerauksista. Niiden keskeisiä tuloksia esitellään konferenssissa.

Puhujina ovat lisäksi The Social Media Guy -nimityksestä tuttu Anders Flodqvist sekä Niclas Öster ja Dag Hermansson pakkaussuunnittelua tekevästä SilverNetworking-yrityksestä.

Konferenssia sponsoroivat Visutech AB, Boxon, FlexLink ja Domino. Paikka on Bygget Tukholmassa.

Lisätietoja tästä.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus