Metsä Boardilla keveitä kartonkeja Drupassa

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2016-03-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Metsä Board esittelee Drupassa keveitä kartonkejaan, jotka sopivat yhtiön mukaan hyvin kuluttajatuotteisiin, hyllyvalmiisiin pakkauksiin ja tarjoilupakkauksiin.

Kuluttajapakkauksissa Metsä Boardin tuotteet tarjoavat yhtiön tiedotteen mukaan korkeatasoisen materiaalin onnistuneelle brändäykselle. Kartongit sopivat myös ruoan pakkaamiseen.

Hyllyvalmiissa pakkauksissa ja POS-tuotteissa värien toistuminen oikein ja materiaalin lujuus ovat erittäin tärkeitä. Metsä Boardin tuotteet soveltuvan korkeatasoisiin kuviin, nopeaan tuotekiertoon ja lyhytaikaisiin promootioihin.

Metsä Boardin kartongit ovat yhtiön mukaan turvallinen vaihtoehto tarjoilupakkauksiin ja ruuan pakkaamiseen. Kartonkeja saa myös ekstruusiopäällystettyinä.

Yhtiö esittelee Drupassa kartonkien koko tuotevalikoimansa ja siihen liittyvät palvelut. Yhtiö on mukana Touchpoint Packaging -tapahtumassa, joka on suunniteltu brändeille, suunnittelijoilla ja palvelujen tarjoajille.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja. He ovat valmiita käyttämään niiden ostamiseen enemmän rahaa, kulkemaan pidemmän matkan niitä hankkiessaan ja näkemään muutenkin ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että heidän ostoksensa sisältävät ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli

Läpinäkyvä eristepakkaus on ympäristöystävällisempi kuin värikäs

Rockwool vaihtoi punavalkoiset eristepakkauksensa läpinäkyviin. Se säästi väriaineita ja lisäsi kierrätettävyyttä.
Rockwool ennen ja jälkeen

Landa Printingiltä jättiyllätys Drupan tiedotustilaisuudessa

Yllättävien myyntilukujen ja kahden uuden painokoneen esittelyn myötä Landa nousi yhdeksi suurimmista yllättäjistä Pre-Drupan tiedotustilaisuudessa Düsseldorfissa maaliskuun lopussa. Packnews oli paikalla.
Landa_01x