Mesmec vahvistaa otettaan elintarviketeollisuudesta

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-10-17
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Laitetoimittaja Mesmec laajensi elintarviketeollisuuden laitevalikoimaansa, kun konserniin liitettiin maahantuontiyritys JTJ-Sales Oy:n liiketoiminta.

JTJ-Sales Oy on vuonna 1994 perustettu valtakunnallisesti toimiva maahantuontiyritys. Yrityksellä on tiedotteen mukaan vankka asiantuntemus koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden toimittamisesta teurastamo-, lihanjalostus-, valmisruoka- ja kalanjalostusteollisuuteen sekä vihannesten käsittelyyn.

Liiketoimintakauppa on Mesmec-konsernin kasvustrategian mukainen. Tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisempia palveluja ja tuotteita kotimaan elintarviketeollisuudelle sekä kehittää JTJ-Sales Oy:n vahvojen tavaramerkkien teknistä tukea ja huoltotoimintoja. JTJ-Sales Oy:n osaaminen ja tuotevalikoima tuo myös synergiaetuja Mesmecin liiketoimintaan.

Mesmec Oy jatkaa ydinliiketoimintaansa elintarvike- ja prosessiteollisuuden raaka-aineiden käsittelyjärjestelmien kokonaisratkaisutoimittajana. Yrityksen oma laitevälitystoiminta jatkaa ennallaan.

JTJ-Salesin liiketoiminnan osti Sijoitusyhtiö Oy WMA Invest Ab, joka omistaa Mesmecin. WMA:n omistavat pääomasijoitusyhtiö Wedeco sekä Mesmecin toimiva johto.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept