Mercamerille Bandall-vyötekoneiden edustus

JULKAISTU: 20. maaliskuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Bandalll- ja COM-vyötekoneiden edustus on siirtynyt Jonikolta Mercamerille 12.2.2016 alkaen. Edustusten mukana siirtyivät koneisiin soveltuvat vyötteet, varaosat ja huolto.

Vyötekoneiden ja vyötteiden edustus täydentää Mercamerin pakkauskoneiden ja materiaalien valikoimaa. Painetun vyötteen myötä Mercamer tarjoaa entistä laajemman valikoiman pakkausmateriaaleja myös markkinointitarpeisiin.

Bandall-vyötekoneet soveltuvat erilaisten pakkausten sinetöintiin ja niputtamiseen. Niitä on toimitettu sekä automaattilinjoihin että käsikäyttöisinä. Pienimmät toimitetut mallit ovat käyntikorttikokoiselle tuotteille räätälöityjä, ja suurimmat soveltuvat lavalle pakattujen tavaroiden vyöttämiseen. Yleisimpiä vyöteleveyksiä ovat 30, 50, 75 ja 100 mm. Koneet toimivat sekä paperi- että muovivyötteillä.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood