Makkaroita on totuttu pakkaamaan joustopakkauksiin, mutta myös muoviastiat sopivat näiden tuotteiden pitkäaikaiseen säilytykseen.
Saksalainen lihanjalostaja Metten Fleischwaren käyttää muoviastioita useissa makkaratuotteissaan. Niitä käytetään suurissa pakkauksissa, jotka on tarkoitettu tukkukaupalle ja ruokapalveluiden tuottajille. Toimitusjohtaja Tobias Mettenin mukaan muoviastioiden etuja ovat hyvä käsiteltävyys, keveys, säilyvyys ja ulkonäkö.
Metten käyttää tanskalaisen RPC Superfosin SuperLift-astioita, joiden tilavuus on 4,6 litraa. Makkaroille saadaan hyvä säilyvyys käsittelemällä niitä autoklaavissa puolitoista tuntia. IML-tekniikalla etiketöidyissä astioissa on foliosinetti kannen alla. Pakkaus säilyy 9 kuukautta huonelämpötilassa.