Luonnollista Lempeä purkin täydeltä Arlalta

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-08-24
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Arla lanseeraa uuden Lempi-ruoanvalmistustuotteiston, joka valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen mahdollisimman luonnollisesti. Myös pakkaukset ovat selkeitä.

Arla lanseeraa uuden Lempi-ruoanvalmistustuotteiston, joka valmistetaan tiedotteen mukaan raaka-aineita kunnioittaen mahdollisimman luonnollisesti. Myös pakkaukset ovat ilmeeltään yksinkertaisia ja tuoteselosteet helposti ymmärrettäviä.

Arlan Lempi-tuotteiden tarkoituksena on tarjota kuluttajalle mahdollisimman helppo ratkaisu: tuote, joka on juuri sitä, mitä lupaa. Esimerkiksi Arla Lempi maustamaton ruokakerma sisältää vain kermaa ja muunnettua tapiokatärkkelystä. Tärkkelys tuo kermaan ja ruokaan rakennetta sekä parantaa paisto- ja keittokestävyyttä.  Maustetuissa Arla Lempi ruokakermoissa puolestaan käytetään vain aitoja mausteita ja luontaisia aromeja. Näin syntyy paras maku.

”Lempi-tuotteiden konsepti on kehitelty yhteistyössä kuluttajien kanssa, sillä halusimme varmistaa, että tuotteemme palvelevat heidän tarpeitaan mahdollisimman hyvin”, Arla Lempi -tuotteiden tuotepäällikkö Laura Kasila  kommentoi.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept

Packnews-lehti täyttää 90 vuotta – paluu vuoteen 1977

Packnews-lehti (aiemmin nimeltään nord emballage) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Se saattaa olla maailman vanhin pakkausalan lehti. Toimitus on viime vuosina selaillut vanhoja lehtiä ja julkaissut niistä parhaita paloja, joista yksi on tässä artikkelissa.
Letpak