Liukuhihna sai jälleen design-palkinnon

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-02-13
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Flexlinkin innovatiivinen WLX-liukuhihna on saanut jo toisen kerran arvostetun design-palkinnon. Liukuhihna on erityisen helppo pitää puhtaana.

Tällä kertaa WLX sai iF Design Award -palkinnon, jonka myöntää 60 asiantuntijan raati. Viime vuoden keväällä WLX sai kunniamaininnan Red Dot Award -designkilpailussa.

Liukuhihna on valmistettu teräksestä ja muovista mahdollisimman hygieeniseksi ja turvalliseksi. WLX soveltuu elintarviketeollisuuteen ja pienten esineiden kuljetukseen.

WLX-liukuhihna sisältää valmistajan mukaan useita asioita, jotka ovat olennaisia elintarvikkeiden tuotannossa. Laitteen käyttäjät arvostavat korkeaa turvallisuuden tasoa, matalaa melutasoa ja käytön helppoutta. Erityisesti hihnan puhdistaminen on helppoa, ja siinä auttaa hihnan integroitu nosto-ominaisuus. Sen ansiosta laitteen sisäisiin osiin on helppo pääsy.

Valmistajan mukaan käyttäjäyritykset arvostavat laitteen modulaarisuutta ja monipuolisuutta. Hihna käsittelee tuotteita hellävaraisesti, ja sen tuottavuus on hyvä.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli