Lidlin Pohjolan Meijeri-tuoteperheelle uudet pakkaukset

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-08-08
PÄIVITETTY: 2023-08-23

Pohjolan Meijeri on Lidlin tuotemerkki kotimaisille maito- ja juustotuotteille. Tuoteperhe kasvoi hiljattain, kun sen alle koottiin maitotuotteiden lisäksi erilaiset juustot. Pohjolan Meijerin tuoteperheeseen kuuluu nyt yli viisikymmentä tuotetta. Kasvun myötä myös tuotepakkausten ulkoasu uudistettiin.

Kaikki Pohjolan Meijerin tuotteet on merkitty Hyvää Suomesta -merkillä. Kotimaisuutta haluttiin Lidlin tiedotteen mukaan välittää myös pakkausten uudella ulkoasulla.

Uudelle ilmeelle kehitettiin muutama vaihtoehto, joista valittiin parhaat toteutukset kuluttajatutkimukseen asiakkaiden arvioitavaksi. Asiakkaiden vastaukset huomioiden jatkoon valittiin uusissa pakkauksissa nähtävä uutta ja vanhaa yhdistelevä ilme.

Pakkauksiin valittu akvarellimainen pisarakuosi näkyy Sulo- ja hedelmäjogurtteja lukuun ottamatta kaikissa Pohjolan Meijerin tuotteissa. Jogurttipakkauksiin haluttiin tuoda vahvemmin näkyviin eri jogurttimaut, jotta asiakas tunnistaa ne ostotilanteessa helpommin. Jogurttipurkkeja koristavat pisaroiden sijaan esimerkiksi sitruunat, banaanit ja vanilja.

Pakkaukset vaihtuvat uusiin liukuvasti sitä mukaa, kun vanhaa pakkausmateriaalia riittää. Myymälöissä saattaa siis vielä näkyä vanhoja ja uusia pakkauksia rinnakkain. Uudistus koskee vain pakkauksen ulkonäköä, ja itse tuote sekä pakkausmateriaali pysyvät samoina kuin aiemminkin.

Jatka lukemista

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Stora Ensolta uusi vuokapakkaus

Stora Enso esitteli PacTec-messuilla uuden vastuullisen elintarvikkeiden aaltopahvipakkauksen. Ondarove on kuitupohjainen ja helposti kierrätettävä vuokapakkaus, joka säästää materiaalia ja vähentää muovin käyttöä. Siihen voidaan painaa sekä sisä- että ulkopintaan.
stora ensoc

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox