Kuutiopakkaus tehostaa tilankäyttöä

JULKAISTU: 12. maaliskuun 2019
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Tetra Pak on kehittänyt tilaa säästävän aseptisen kuutiopakkauksen, joka sopii maitotuotteille, mehuille ja nestemäisille ruokatuotteille.

Pakkauksen dimensiot on suunniteltu siten, että kuusi nestepakkausta muodostaa kuution, mikä optimoi tilankäytön kuljetuksessa ja varastoinnissa. Tämä tuottaa valmistajan mukaan merkittävää säästöä kustannuksissa ja ympäristökuormassa. Tetra Classic Aseptic 65 ml Cube -pakkaukset kuuluvat yrityksen aseptisen pakkausten sarjaan, joissa käytetään mahdollisimman vähän materiaalia.

Uusi 65 millilitran pakkaus vaatii aikaisempaan pakkaukseen verrattuna vähemmän kuljetuspakkaamista ja käyttää 40 % vähemmän tilaa kuljetuksessa. Tetra Pakin mukaan monet asiakkaat, joilla on Tetra Classic Aseptic pakkausten täyttölinja, voivat vaihtaa uuteen pakkauksen pienellä investoinnilla.

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi