Kummituspakkaus sisältää design-makeisia

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-04-20
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Kummituksen muotoista makeispakkausta oli vaikea toteuttaa, mutta se tulee varmasti herättämään huomiota. Pakkaus sisältää Eero Aarnion suunnittelemia makeisia.

Makeiset ja pakkaukset ovat kehittäneet tunnettu muotoilija Eero Aarnio, Kouvolan Lakritsi ja Starcke Oy. Innostavan yhteistyön tuloksena saatiin aikaan design-makeinen, joka muotonsa ansiosta kantaa nimeä Kummitus.

”Design-makeisilla tullaan tähyämään kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille”, toteaa Lakutehtailija Timo Nisula.

Muotoilija Aarnio halusi viedä ainutlaatuisen makeisen muodon aina pakkaukseen asti. Haastavan ja ainutlaatuisen pakkauksen toteutuksesta vastasi alusta lähtien innovatiivisiin pakkausratkaisuihin erikoistunut Starcke Oy.

”Tässä on yksi hieno ja ainutlaatuinen esimerkki siitä, mihin kaikkeen biopohjainen pakkausmateriaali taipuu. Tämä on myös malliesimerkki siitä, kuinka pakkaus todella on osa tuotetta”, sanoo Starcke Oy:n designjohtaja Ilkka Harju.

Myyntipaikoiksi design-makeiselle on suunniteltu sisustusalan ja exlusive- tuotteita myyviä liikkeitä. Kummitus-lakumakeinen tuodaan markkinoille toukokuun 2016 loppupuolella.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak