Kukat tuoreina verkosta asiakkaalle

JULKAISTU: 18. tammikuun 2017
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


DS Smith on suunnitellut Iso-Britannian johtavalle kukkatukulle Flowerworldille pakkausratkaisun, jossa toimitetaan asiakkaiden verkossa tilaamat kukat viljelmiltä maljakkoon 48 tunnin kuluessa.

Flowerworld toimittaa yli 21 miljoonaa kukkakimppua vuodessa. Yritys esitti DS Smithille haasteen suunnitella pakkaus, jossa kukat toimitetaan asiakkaalle ensiluokkaisessa kunnossa, ja joka tarjoaa vastaanottajalleen näyttävän ja ilahduttavan elämyksen. DS Smith tutki verkkokaupan toimitusketjua käyttäen PackRight-lähestymistapaa ja suunnitteli asiakkaan tarpeeseen juuri sopivan verkkokauppapakkauksen.

Täysin kierrätettävä pakkaus on helppo koota ja se suojaa kimppua koko logistisen ketjun ajan. Kantokahvojen avulla pakkaukset voidaan pinota tukevasti päällekkäin, mikä parantaa toimitusten tehokkuutta.

Pakkaus painetaan neljällä värillä, ja siinä on kohdelakkaus. Pakkaus on helppo avata, ja kimppu tulee kauniisti esille.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood