Kosteuspyyhkeisiin kätevä kansiratkaisu

JULKAISTU: 22. syyskuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Teampac on tuonut markkinoille uuden kansiratkaisun kosteuspyyhkeiden pakkauksiin. Kansi parantaa tuotteen käytettävyyttä sekä houkuttelevuutta.

Uudelleensuljettava kansi on lisännyt suosiotaan erityisesti kosmetiikkakategorian pyyhkeissä sekä potilashygieniaan kehitettyjen kosteuspyyhkeiden pakkauksissa. PE-kansi on näyttävä sekä luotettava ja parantaa tuotteenkäytettävyyttä sekä houkuttelevuutta.

Teampac Oy:n kosteuspyyhevalikoima on tiedotteen mukaan nyt Pohjois-Euroopan kattavin. Tarjolla on yksittäispakatuista Pre-Injection-pyyhkeistä aina useampia kymmeniä pyyhkeitä sisältäviin puhdistukseen ja hygieniaan tarkoitettuihin suurpakkauksiin. Itse pyyhe voidaan valita tarkalleen käyttötarkoitukseensa soveltuvaksi painottaen tehokkuutta, kompostoitavuutta, Medical Device tai muita erityisvaatimuksia.

Teampacin valmistamien kosteuspyyhkeiden tyypillisiä loppukäyttöalueita ovat terveydenhuolto, kosmetiikka ja puhdistus sekä hygienia. Eräät sopimusvalmistukseen keskittyvän Teampacin pitkäaikaisista kumppaneista toimivat täysin globaaleilla markkinoilla.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood