Jouluviinit Papticin lahjakasseissa

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2023-11-21
PÄIVITETTY: 2023-12-06
Castillo de Molina -tuoteperheen kolme suosituinta viiniä pakataan Paptic-materiaalista valmistettuun lahjakassiin. Ostaminen ja lahjaksi vieminen helpottuu kun viinipullon voi hankkia valmiina lahjapakkauksessa. Kasseissa on paperista valmistettu kantokahva ja tuotteet yksilöivä paperietiketti.

Joulukauden 2023 uutuutena Castillo de Molina -tuoteperheen kolme suosituinta viiniä pakataan Paptic-materiaalista valmistettuun lahjakassiin. Kun viinipullo myydään valmiiksi pakattuna, ei sitä tarvitse enää pakata tuliaiseksi tai lahjaksi ostettaessa. Uutuutena Paptic-kasseissa on paperista valmistettu kantokahva sekä tuotteet yksilöivä paperietiketti.

Viinien maahantuoja Pernod Ricard Finland haluaa pakata Castillo de Molina -tuotteet juhlavasti ja näyttävästi tuotteiden erottuvuudesta ja vastuullisuudesta tinkimättä. Ensimmäisen kerran Paptic-materiaalista valmistettuihin lahjakasseihin pakattiin v. 2021 Jackob’s Creek Double Barrel Shiraz -viinejä ja onnistunut pakkausratkaisu on saanut jatkoa jo kolmena perättäisenä vuonna. Tänä vuonna kasseihin saatiin myös paperista valmistetut kahvat, joten koko pakkaus on helppo kierrättää pakkauspaperin tai kartongin kanssa. Pakkaukset suunnitteli Packdesign ID.

Lahjakassi on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista valmistetusta Paptic-materiaalista ja se sisältää 30 % vähemmän materiaalia lahjapakkauksena yleisimmin käytettyyn pahvikoteloon verrattuna. Materiaali on uudelleen käytettävää ja se kestää kosteutta paremmin kuin esimerkiksi paperi.

Jatka lukemista

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Stora Ensolta uusi vuokapakkaus

Stora Enso esitteli PacTec-messuilla uuden vastuullisen elintarvikkeiden aaltopahvipakkauksen. Ondarove on kuitupohjainen ja helposti kierrätettävä vuokapakkaus, joka säästää materiaalia ja vähentää muovin käyttöä. Siihen voidaan painaa sekä sisä- että ulkopintaan.
stora ensoc

Messuille 13. - 14.3.2024!

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 tuo pakkaus-, elintarvike- ja muovialan yritykset, ammattilaiset ja vaikuttajat yhteen Helsingin Messukeskukseen 13.–14.3.2024.
Pactec

UPM käynnistää muutosneuvottelut lomautuksista

UPM Pulp, UPM Timber ja UPM Communication Papers käynnistävät muutosneuvottelut mahdollisista lomautuksista. Muutosneuvottelut mahdollisista lomautuksista koskevat UPM:n kaikkia suomalaisia sellutehtaita, sahoja ja painopaperitehtaita. Lomautukset kosekevat eri toimipisteissä yhteensä noin 2260 henkilöä.
IMG_0261

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli