Huhtamäki laajentaa taivekartonkiin Euroopassa

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-05-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Huhtamäki on ostanut Belfastissa, Pohjois-Irlannissa toimivan yksityisomistuksessa olleen taivekartonkipakkausvalmistajan Delta Print and Packaging Limitedin sekä sen puolalaisen sisaryhtiön, jolla on uusi tuotantolaitos Gliwicessä, Puolassa.

Yritysostolla Huhtamäki jatkaa ruuan ja juoman pakkaamiseen keskittyvän kasvustrategiansa toteuttamista ja laajentaa liiketoimintaansa taivekartonkipakkauksiin myös Euroopassa.

”Delta täydentää toimintojamme Euroopassa erinomaisesti. Yhtiön tekninen osaaminen on huippuluokkaa, sen tuotevalikoima täydentää nykyistä tarjoilupakkausvalikoimaamme Euroopassa, ja se on valmiina kasvuun”, sanoo toimitusjohtaja Jukka Moisio.  

Delta on erikoistunut painettujen taivekartonkipakkausten valmistukseen. Sen asiakkaita ovat pääosin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa toimivat ruokapalveluyritykset, pakatun ruuan valmistajat ja vähittäiskaupat. Yhtiön liikevaihdon vuonna 2016 odotetaan olevan noin 70 milj. euroa. Sen kahdessa tuotantolaitoksessa työskentelee yhteensä noin 300 henkilöä.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB