Heidelbergiltä kolme uutta viimeistelylaitetta

JULKAISTU: 2017-05-07
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Heidelberg esittelee kolme uutta viimeistelylaitetta Interpackin jälkeen omassa pakkausalan tapahtumassaan. Laitteista kaksi on stansseja ja yksi liimauskone.

Heidelbergin tapahtuma “Smart Print Shop – Zero Defect Packaging” järjestetään Wiesloch-Walldorfissa 10.5. Yritys esittelee tapahtumassa laajaa pakkaustuotannon laitevalikoimaansa ja integroituja tuotantoratkaisuja. Niiden avulla pystytään lisäämään tuottavuutta, vähentämään hukkaa ja avaamaan uusia tuotemahdollisuuksia.

Uusista laitteista Promatrix 106 FC on stanssi, jossa on kuumafoliointi. Promatrix 106 CSB -stanssi tarjoaa inline-poistojärjestelmän leikkuujätteelle korvaten manuaalisen työn.

Uusi Diana Easy 115 -liimauskone pystyy liimaamaan neljä- tai kuusikulmaisia laatikoita.

Uudet viimeistelylaitteet on valmistanut Heidelbergin yhteistyökumppani MK Masterwork Kiinassa ja Slovakiassa.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus