Heidelbergiltä inkjet pakkauspainamiseen

JULKAISTU: 2016-02-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Heidelberg lanseeraa B1-koon mustesuihkupainokoneen, joka soveltuu erityisesti taivekartongin painamiseen. Yhdessä Fujifilmin kanssa kehitetty kone esitellään ensimmäistä kertaa Drupa-messuilla. Markkinoille koneen odotetaan tulevan vuonna 2017.

Uusi Primefire 106-painokone on suunnattu erityisesti pakkauspainamiseen, mutta se soveltuu myös mainospainotuotteiden painamiseen. Digitaalinen tekniikka mahdollistaa muuttuvan datan painamisen, kustomoinnin ja kohdistetun markkinoinnin tuotteiden teon.

Uusi kone pystyy painamaan 2 000 arkkia tunnissa optimilaadulla. Tavoitteena on jatkossa 5 000 arkin nopeus standardilaadulla. Laitteessa on korkealaatuinen kuivatusyksikkö sekä päällystysyksikkö. Tiedotteen mukaan painojälki vastaa offsetpainamisen jälkeä.

Koneessa käytetään Fujifilmin Diamtix Samba -tulostuspäitä, joilla saavutetaan 1200 x 1200 dpi:n resoluutio. Värit ovat vesipohjaisia pigmenttivärejä, jotka täyttävät elintarvikepakkausten turvamääräykset.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)