Härkis kasvaa nopeasti ja kansainvälistyy

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-08-06
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Härkis-tuotteistaan tunnettu Verso Food Oy saa LähiTapiolalta tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen. LähiTapiola sijoittaa 3 miljoonaa euroa yritykseen ja liittyy Verso Foodin omistajaksi aiempien, suomalaisten perheyritysten ja muiden yksityisten sijoittajien lisäksi.

Verso Food kasvaa voimakkaasti ja kansainvälistyy isoin askelin. Yrityksen kotimaisista härkäpavuista valmistettuja tuotteita myydään Suomen lisäksi jo Ruotsissa ja Hollannissa. Sijoitus antaa Verso Foodille mahdollisuuden panostaa entistä voimakkaammin kasvuun ja kansainvälistymiseen. Rahoitus tukee organisaation vahvistamista, uusien tuotteiden ja tuotekategorioiden kaupallistamista sekä toiminnan laajentamista uusille markkinoille.

Verso Foodin toimitusjohtaja Tomi Järvenpää toivottaa uuden sijoittajan lämpimästi tervetulleeksi.

”Meillä on kovat kasvusuunnitelmat, ja tämän rahoituksen myötä voimme lisätä vauhtia Verso Foodin kasvattamiseksi kansainväliseksi yhtiöksi. Arvostamme sitä, että suomalainen LähiTapiola haluaa lähteä kanssamme rakentamaan kotimaisesta ruokainnovaatiostamme kansainvälistä menestystarinaa”, Järvenpää sanoo.

Verso Food jalostaa suomalaisesta härkäpavusta kasviperäisiä elintarvikkeita. Suomessa yrityksen tunnetuin tuotemerkki on Härkis. Maailmalla yritys käyttää tuotemerkkiä Fava Mill. Verso Foodin kasvu on ollut nopeaa. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto kolminkertaistui edellisestä vuodesta 6,0 miljoonaan euroon.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak