Gallukselta täysin uusi kone etikettimarkkinoille

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-02-06
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Heidelberg-konserniin kuuluva Gallus vahvistaa asemaansa etikettipainamisen markkinoilla. Yritys on tuonut markkinoille täysin uudistetun modulaarisen konetyypin.

Gallus Labelmaster -koneessa on innovatiivinen modulaarinen rakenne, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden koota juuri omien markkinatarpeidensa mukainen kone. Labelmaster edustaa aivan uutta konesukupolvea formaatiltaan, käsittelyn helppoudeltaan, nopeudeltaan ja edullisuudeltaan.

– Gallus ja Heidelberg ovat valjastaneet käyttöönsä monia synergiaetuja kehittäessään tätä uutta laiteteknologiaa uusia markkinoiden vaatimuksia varten, sanoo Stephan Plenz, Heidelberg-konsernin hallituksessa laitemyynnistä vastaaja johtaja.

Koneen kuntoonlaittoa on nopeutettu ja suuri, jopa 200 metriä minuutissa oleva painonopeus varmistaa tuottavuuden. Rainan pituus painoyksiköiden välillä on vain 1,1 metriä ja kammioraakeli-värilaite tarvitsee vain 250 grammaa väriä, joten hukkamateriaalin määrä ja oheiskustannukset ovat hyvin vähäiset. Kone voidaan varustaa uudelleen suunnitellulla suoravetoisilla servomoottoreilla toimivalla fleksopainoyksiköllä, jonka suunnittelussa on hyödynnetty Heidelbergin offsetkoneiden periaatteita. Lisäksi on saatavana uusi silkkipainoyksikkö, jolla voidaan toteuttaa kaikkein korkealaatuisimmatkin viimeistelyt.

Perinteikäs Gallus on valmistanut Sveitsissä etikettipainokoneita jo yli 90 vuotta. Seitsemän vuotta sitten esitelty Gallus ECS 340 on yhtiön mukaan eniten myyty ja siten menestynein perinteinen etikettipainokone luokassaan. Konetta on myyty yli 400 kappaletta.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli