Gallukselta täysin uusi kone etikettimarkkinoille

JULKAISTU: 6. helmikuun 2017
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Heidelberg-konserniin kuuluva Gallus vahvistaa asemaansa etikettipainamisen markkinoilla. Yritys on tuonut markkinoille täysin uudistetun modulaarisen konetyypin.

Gallus Labelmaster -koneessa on innovatiivinen modulaarinen rakenne, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden koota juuri omien markkinatarpeidensa mukainen kone. Labelmaster edustaa aivan uutta konesukupolvea formaatiltaan, käsittelyn helppoudeltaan, nopeudeltaan ja edullisuudeltaan.

– Gallus ja Heidelberg ovat valjastaneet käyttöönsä monia synergiaetuja kehittäessään tätä uutta laiteteknologiaa uusia markkinoiden vaatimuksia varten, sanoo Stephan Plenz, Heidelberg-konsernin hallituksessa laitemyynnistä vastaaja johtaja.

Koneen kuntoonlaittoa on nopeutettu ja suuri, jopa 200 metriä minuutissa oleva painonopeus varmistaa tuottavuuden. Rainan pituus painoyksiköiden välillä on vain 1,1 metriä ja kammioraakeli-värilaite tarvitsee vain 250 grammaa väriä, joten hukkamateriaalin määrä ja oheiskustannukset ovat hyvin vähäiset. Kone voidaan varustaa uudelleen suunnitellulla suoravetoisilla servomoottoreilla toimivalla fleksopainoyksiköllä, jonka suunnittelussa on hyödynnetty Heidelbergin offsetkoneiden periaatteita. Lisäksi on saatavana uusi silkkipainoyksikkö, jolla voidaan toteuttaa kaikkein korkealaatuisimmatkin viimeistelyt.

Perinteikäs Gallus on valmistanut Sveitsissä etikettipainokoneita jo yli 90 vuotta. Seitsemän vuotta sitten esitelty Gallus ECS 340 on yhtiön mukaan eniten myyty ja siten menestynein perinteinen etikettipainokone luokassaan. Konetta on myyty yli 400 kappaletta.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)