Fleksotekniikan toimittaja Tresulle uusi omistaja

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-05-29
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Tanskalainen fleksopainolaitteita valmistava Tresu Group on saanut uuden omistajan. Pohjoismainen Altor Fund IV  -rahasto on ostanut kaikki yrityksen osakkeet.

Tresu valmistaa inline-painolaitteita pääasiassa elintarvikepakkausten valmistajille. Yritys tarjoaa myös ratkaisuja erikoistuotteiden kuten lottokuponkien ja hygieniatuotteiden valmistukseen. Altorin omistuksiin kuuluu mm. Optigroup, joka omistaa paperitukkuri Papyruksen.

Tresu on saanut hyvän jalansijan viime aikoina digitaalisten painokoneiden viimeistelyratkaisuiden toimittajana. Esimerkiksi Packaging Median Indigo 30 000 painokone-investointiin liittyi Tresun iCoat-lakkauslaitteen osto.

Tresu esittelee HP Indigo -painokoneisiin sopivia inline-viimeistelyratkaisuja HP:n Dscoop EMEA 2017 -tapahtumassa Lyonissa 7.-9. kesäkuuta. Esillä ovat mm. fleksopäällystyslaitteet iCoat ja Tresu Flexo Kit.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli