Fazerin suklaassa uniikki palkintokoodi

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-02-28
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Fazerin Travel-uutuussuklaiden kääreissä on uniikki koodi. Koodilla kuluttaja voi lunastaa yllätyssisällön suklaan omilta kampanjasivuilta.Uniikki koodi on nyt ensimmäistä kertaa käytössä Fazerin makeisten suklaatuotteissa.

”Uudet Karl Fazer Travel -suklaalevyt tuovat tuulahduksen Kööpenhaminasta, Rio de Janeirosta, Lontoosta ja New Yorkista. Jokainen suklaalevy sisältää uniikin koodin, jonka kautta saa levyn kaupunkiin liittyvää yllätyssisältöä. Jaossa on monenlaista aina lentolipuista viihdyttäviin videopätkiin”, kertoo Fazerin Senior Brand Manager Jonna Pelvo.

Tuotesarjan kääreet on suunnitellut Lontoolainen Illuminating Brands -toimisto. Kääreet on painettu Amcor Flexibles Kauttualla Suomessa. Syväpainetuissa suklaalevykääreissä on sisäpuolella uniikki koodi, joka on tehty elintarvikekelpoisella värillä mustesuihkulla. Koodi on tehty kääreen puhtaaksileikkausvaiheessa varsinaisen painatuksen jälkeen.

Travel-suklaiden tuotelanseeraus on näkyvästi esillä vähittäiskaupassa. Esillä olevat displayt ja varttilavat on suunnitellut Change the agency -toimisto Ruotsissa. Displayt ja varttilavat on painettu Printcenterissä Suomessa.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept