Fazer Aito-brändi uudistuu

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-05-11
PÄIVITETTY: 2023-05-24

Fazer Aito-kauratuotevalikoiman brändi uudistuu. Muutoksista näkyvin on uusi pakkausdesign, jossa Fazerin mukaan yhdistyvät vihreät lehdet ja kauran vihneet. Sama visuaalinen ilme otetaan käyttöön kaikissa Fazer Aito -tuotteissa. Uudistus näkyy paitsi pakkausten designissa myös tuotteiden resepteissä ja tuotevalikoiman laajuudessa. Kasvipohjaisten tuotteiden osuus Fazerin valikoimasta on 48 %, ja nyt yhtiö tähtää  kasvipohjaisen tuotevalikoimansa ja markkinaosuutensa kasvattamiseen.

Tuotteet valmistetaan Fazerin Korian tehtaalla suomalaisesta kaurasta. Kaurapohjaisten tuotteiden saatavuus laajenee myös Suomen ulkopuolelle, kun niitä aletaan viedä myös Ruotsiin, Saksaan ja Puolaan.

Visuaalisen uudistuksen lisäksi tuotteiden reseptiikkaa on kehitetty vastaamaan kuluttajien toiveita, ja tuoteperheeseen tulee myös uusia tuotteita.

Fazer Aito Barista Kaurajuoman resepti on uudistettu aiempaa vähemmän makeaksi. Tuote on saatavilla 1 litran ja 2,5 desilitran pakkauksissa. Juoma on vegaaninen ja gluteeniton, ja sillä on Hyvää Suomesta -merkki. Pakkaus on valmistettu 87 % kasvipohjaisesta materiaalista. Vuonna 2021 tehdyn pakkausuudistuksen myötä Fazer Aito Kaurajuoma ja Fazer Aito Kaurajuoma Barista -pakkauksien hiilijalanjälki pieneni Fazerin tiedotteen mukaan  21 % edellisiin pakkauksiin verrattuna.

Fazer Aito -tuotevalikoima laajenee erityisesti kahvin pariksi luoduilla Barista-kaurajuomilla, Fazer Aito Täyteläinen Barista Kaurajuomalla sekä  Fazer Aito Vanilla Barista Kaurajuomalla. Molemmat uudet Barista-kaurajuomat on pakattu kätevään 5 desilitran korkilliseen pakkaukseen, ja niillä on Hyvää Suomesta -merkki.

Lisäksi Fazer Aito -ruuanlaittotuotteiden valikoimaan on lisätty  vegaaninen ja gluteeniton Fazer Aito Kauraruoka Tomaatti & Basilika, joka on pakattu 2,5 desilitran korkilliseen pakkaukseen.

Jatka lukemista

Packnews tarjoaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack 2024 -messuille

Tänä syksynä Packnews tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack-messuille Nürnbergiin.
Messegeschehen / Fair activities in general

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB