Extron-Mecanor sopi Kongskilden edustuksesta

JULKAISTU: 16. marraskuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Materiaalinkäsittelylaitteita valmistava Kongskilde Industries on tehnyt edustussopimuksen Extron-Mecanorin kanssa laitetoimituksista muoviteollisuudelle.

Extron-Mecanor on suomalaisia muovialan pioneeriyrityksiä. Yhtiöllä on lähes 40 vuoden kokemus huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. Yhtiö on toimittanut satoja koneita ja tuotantolinjoja alan yrityksille.

Sopimuksen mukaan Extron-Mecanor myy ja huoltaa Suomessa Kongskilden pneumaattisia ratkaisuja materiaalien siirtoon ja kuljetukseen ja siirtoon. Niitä käytetään muoviosien valmistukseen ja pakkauslinjoilla, erityisesti muovijätteen poistamiseen.

Tiedotteen mukaan Suomen muoviteollisuus kasvaa ja kysyntää on lisää raaka-aineiden käsittelyn ja jätteen talteenoton laitteille.

– Sopimus Kongskilden kanssa antaa meille lisää mahdollisuuksia paremman palvelun tarjoamiseen nykyisille asiakkaille ja uusien asiakkaiden hankintaan, sanoo Hannu Heman, Extron-Mecanorin toimitusjohtaja.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood