Etikettejä rullalta rullalle toonerikoneella

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-09-06
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Konica Minolta esittelee Labelexpo-messuilla täydellisen etikettien tuotantolinjan tiedostosta valmiisiin etiketteihin rullalla. Etiketit painetaan korkealaatuisesti tooneritekniikalla.

Konica Minoltan etikettipainokone bizhub PRESS C71cf käyttää korkeaan laatutasoon yltävää tooneritekniikkaa yhdistettynä rullalta rullalle painamiseen. Siihen voidaan yhdistää viimeistelyä on- tai off-line. Yhtiö tarjoaa maailmanlaajuisesti tukea, huoltoa ja tarvikkeita laitteen käyttäjille.

Messuilla ovat esillä painokoneen rinnalla JETvarnish 3D Web -kohdelakkausviimeistelijän sekä DC330MINI-etikettiviimeistelijän. Yhtiö lupaa esittää Brysselissä myös yllätysuutuuksia.

”Konica Minolta kehittää liiketoimintaansa teollisen painamisen markkinoilla ja etiketit ovat kasvun ydinalue. Tulemme esittelemään messuilla kuinka pitkälle olemme päässeet tekniikan kehittämisessä sen jälkeen kun tulimme etikettien tuotannon markkinoille kaksi vuotta sitten”, sanoo Edoardo Cotichini, Team Manager Industrial Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB