Elintarviketeollisuuden tuotannon innovaatiot ovat esillä Tampereella 13.–14.9.2017 Elintarviketeollisuus 2017 -ammattimessuilla, jotka keskittyvät alan koneisiin, laitteisiin ja raaka-aineisiin.
Tiiviin kaksipäiväisen ammattitapahtuman kova ydin on elintarviketeollisuuden koneissa, laitteissa ja raaka-aineissa. Ohjelmassa esillä on kävijöitä kiinnostavia toimialaa muuttavia toimijoita sekä uusia, myös toimialan ulkopuolelta nousevia innovaatioita.
Vuodesta 2005 alkaen järjestetty Elintarviketeollisuus on Tampereen Messujen mukaan vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana elintarviketeollisuusalan ammattimessuna. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma kattaa alan koko kaaren aina alkutuotannosta loppukäyttäjään ja edelleen kierrätykseen.
– Elintarviketeollisuus-messuilla on kaikki, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon aina koneista ja laitteista logistiikkaan sekä työturvallisuuteen. Kansainvälinen ala on Suomessa hyvin tiiviisti keskittynyt, joten kahden päivän aikana on mahdollisuus tavata alan tärkeimmät kontaktit: yhteistyökumppanit, tutut ja uudet kumppanuudet, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.
Kahden päivän ohjelmasisältö on jaettu kolmeen eri teemaan: Insight, Game Changers ja Out of the Box.