Efektejä ja laitteita KTA:n pakkauspäivillä

JULKAISTU: 11. syyskuun 2018
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Erikoistehosteita halutaan yhä enemmän pakkauksiin. KTA esittelee pakkauspäivillään laajasti, miten niitä voi tehokkaasti suunnitella ja toteuttaa ohjelmistoilla sekä laitteilla.

KTA-Yhtiöt Oy ja Cortex Oy esittelevät uusimmat teknologiat ja ohjelmistot pakkaus- ja logistiikka-alan ammattilaisille Tuusulan KTA Worldissa 20.–21.09.2018. Kysymyksessä on yritysten uusi esittelytila, jossa on laajasti esillä rahaa tuottavia ratkaisuja pakkausten tekemiseen.

KTA edustaa Suomessa Esko-ohjelmistoja, joiden avulla pakkauksia ja niiden efektejä suunnitellaan ja toteutetaan ympäri maailmaa. Esillä ovat pakkaussuunnitteluohjelmisto ArtiosCad ja pakkauksen virtualisointiohjelmisto Studio. Cape Pack -tuotteella suunnitellaan pakkauksen optimaalinen lavaus.

Laitteista esillä on mm. MGI JetVarnish 3D, digitaalinen efektipainokone, jossa on mm. foilaus ja 3D-kohdelakkaus. Eskon Kongsberg on tasoleikkuri pakkausmateriaalien ja fleksolaattojen leikkaamiseen. Fujifilm Acuity on LED UV taso- ja rullatulostin mokuppien tekemiseen suoraan pakkausmateriaaleille. Epson SureColor SC 80600 on 10 värinen rullatulostin, joka toistaa 98 % Pantone-sävyistä ja tulostaa metallia sekä valkoista.

Yritykset esittelevät myös muita pakkausten tekemiseen soveltuvia tulostimia ja painokoneita sekä pakkausmateriaaleja ja laitteita. Esimerkiksi pienimuotoiseen etikettien tekoon ovat tarjolla Astro ja Primera värietikettitulostimet.

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi