Durstilta integroitu etikettien tuotantolinja

JULKAISTU: 23. elokuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Painokonevalmistaja Durst on integroinut Tau 330-inkjet-etikettipainokoneensa Ometin viimeistelyratkaisujen kanssa erittäin tehokkaan ja monipuolisen tuotantolinjan luomiseksi.

Tau 330-painokoneet ovat Durstin mukaan markkinajohtajia etikettipainamisessa. Niitä on toimitettu globaalisti yli 100 kappaletta. Tau 330 on UV-inkjetpainokone, jonka painoradan leveys on 330 millimetriä ja resoluutio 1260 dpi:tä. Laite voi painaa 7 värillä ja 48 metriä minuutissa. Pantone-väreistä lähes 90 % pystytään toteuttamaan koneella.

Durst esittelee Ometin kanssa rakennettua tuotantolinjaa Labelexpo Americas-messuilla. Omet on toimittanut linjaan uuden near-line päällystysyksikön ja monipuoliset viimeistelyratkaisut.

Durst esittelee messuilla myös edullisempaa versiota Tau 330-tekniikasta. Tau 330 E -mallin painoradan leveys on 200 tai 330 millimetriä ja värejä voi olla 4 tai 5. Nopeus ja resoluutio ovat samat kuin isommassa koneessa. Messuilla esitellään myös Durstin kokonaan uusi prepress-ohjelmisto Durst Workflow-Label.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi