CeMAT-messuille ilmainen pääsy Packnewsiltä

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-04-27
PÄIVITETTY: 2023-01-18

Hannoverissa järjestetään kesäkuussa CeMAT 2016 -messut, joiden teemana ovat älykkäät tarjontaketjun ratkaisut. Packnews tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn messuille.

Pääsykortin messuille tarjoavat Packnews ja nord emballage-lehti yhteistyössä Trade Fair Agencyn kanssa. Trade Fair Agency edustaa messuja Ruotsissa.

Pääsykortin hinta on 41 euroa kaikilta päiviltä. Saadaksesi edun rekisteröidy Packnews.fi sivustolla CeMAT:in bannerimainoksen kautta. Pääsykortti koskee yhtä päivää. Jos sinulla on tarvetta useille päiville tai yrityksestä on monia lähtijöitä, ota yhteyttä Trade Fair Agencyyn lisäkorttien saamiseksi.

CeMAT-messut ovat logistiikka-alan tärkein kohtauspaikka. Tämän vuoden teema on ”Smart Supply Chain Solutions”. Messuilla esitellään uusia innovatiivisia ratkaisuja mm. pakkaustekniikkaan, painamiseen, merkintään, varastointiin, materiaalin hallintaan ja kuljetusjärjestelmiin. Messuilla on runsaasti esillä myös logistiikkaan liittyviä it-ratkaisuja ja it-palveluja.

Messut järjestetään 31.5.–3.6. Messujen osallistujille on verkostoitumistapaaminen tarjoiluineen 1.6. klo 16.30 hallissa 27 osastolla B16. Tapahtumassa messut kertovat lyhyesti messujen sisällöstä, uutisista ja teemasta. Tapahtumaan ilmoittaudutaan 15.5. mennessä lähettämällä yhteystiedot sähköpostiosoitteeseen info@tradefairagency.se.

Lisätietoja messuista http://www.cemat.de/home

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox