CeMAT-messuille ilmainen pääsy Packnewsiltä

JULKAISTU: 27. huhtikuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun

Hannoverissa järjestetään kesäkuussa CeMAT 2016 -messut, joiden teemana ovat älykkäät tarjontaketjun ratkaisut. Packnews tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn messuille.

Pääsykortin messuille tarjoavat Packnews ja nord emballage-lehti yhteistyössä Trade Fair Agencyn kanssa. Trade Fair Agency edustaa messuja Ruotsissa.

Pääsykortin hinta on 41 euroa kaikilta päiviltä. Saadaksesi edun rekisteröidy Packnews.fi sivustolla CeMAT:in bannerimainoksen kautta. Pääsykortti koskee yhtä päivää. Jos sinulla on tarvetta useille päiville tai yrityksestä on monia lähtijöitä, ota yhteyttä Trade Fair Agencyyn lisäkorttien saamiseksi.

CeMAT-messut ovat logistiikka-alan tärkein kohtauspaikka. Tämän vuoden teema on ”Smart Supply Chain Solutions”. Messuilla esitellään uusia innovatiivisia ratkaisuja mm. pakkaustekniikkaan, painamiseen, merkintään, varastointiin, materiaalin hallintaan ja kuljetusjärjestelmiin. Messuilla on runsaasti esillä myös logistiikkaan liittyviä it-ratkaisuja ja it-palveluja.

Messut järjestetään 31.5.–3.6. Messujen osallistujille on verkostoitumistapaaminen tarjoiluineen 1.6. klo 16.30 hallissa 27 osastolla B16. Tapahtumassa messut kertovat lyhyesti messujen sisällöstä, uutisista ja teemasta. Tapahtumaan ilmoittaudutaan 15.5. mennessä lähettämällä yhteystiedot sähköpostiosoitteeseen info@tradefairagency.se.

Lisätietoja messuista http://www.cemat.de/home

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)