Bud Light uudisti brändin näkyvällä logolla

JULKAISTU: 2016-04-26
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Maailman suuriin olutmerkkeihin lukeutuva Bud Light on uudistanut brändin ulkoasun. Se perustuu nyt voimakkaaseen siniseen väriin ja näkyvään logoon.

Uudella ulkoasulla brändi pyrkii erottumaan entistä paremmin kaupan hyllyllä. Monen muun brändin tavoin uudistuksessa on tavoiteltu sekä tuotteen perinteen esilletuomista että ajankohtaisuutta ja tuoreutta.

Constantia Flexibles toimitti kaikki uudistuneet etiketit ja toimi kiinteässä yhteistyössä A-B Inbev -yhtiön kanssa pakkausuudistuksen toteuttamisessa. Siihen kuului kaksi kierrosta painettuja malleja, joilla esiteltiin ulkoasuvaihtoehtoja. Kaksi viikkoa toisen kierroksen jälkeen valittu malli oli tuotannossa, ja etikettien painaminen alkoi.

Constantian mukaan tuotannossa tarvittiin vain pieniä muutoksia pullon kaulan etiketissä rypistymisen estämiseksi. Tuotanto pääsi kaikkiin tavoitteisiin maalis-huhtikuun vaihteessa, kun uusi pakkaus tuotiin markkinoille Amerikassa.

Uudessa etiketissä käytettiin metalloitua paineherkkää filmiä ja syväpainatusta mahdollisimman hyvän ulkoasun saavuttamiseksi.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)