Berneriltä voidepakkaus Sulapacin tekniikalla

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-11-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Berner on lanseerannut ensimmäisen tuotteensa Sulapacin materiaalilla. Uudessa lahjapakkauksessa on LV perusvoidetta.

LV All Around Cream -perusvoiteen pakkauksesta alkavan yhteistyön tavoitteena on tiedotteen mukaan tuottaa yhä vastuullisempia pakkausratkaisuja, sillä pakkaus on sataprosenttisesti biohajoava.

”Haluamme toiminnallamme tavoitella jatkuvasti kestävämpiä ratkaisuja, oli sitten kyse tuotekehityksestä tai pakkausmateriaaleista. Toivottavasti tulevaisuudessa yhä useamman pakkauksen suunnittelun lähtökohtana on ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus”, kertoo LV-tuoteperheen tuotepäällikkö Sanni Väinölä.  

”Puussa piilee tulevaisuus, mutta sitä hyödynnetään materiaalina vielä liian vähän. Pakkauksissa käytettävä puu on peräisin sivuvirrasta ja kestävän kehityksen mukaan hoidetuista metsistä. Berner Oy:n LV-tuoteperheen kanssa aloitettu yhteistyö on osoitus siitä, että biohajoavat ja mikromuovittomat pakkaukset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ihonhoidontuotteisiin”, Sulapacin Suvi Haimi kertoo.

Berner Oy:n LV-tuoteperhe ja Sulapac Oy tähtäävät yhteistyöllään kestävämpiin pakkausratkaisuihin. Kuva: Sulapac.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox