Papticille ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatti

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-12-14
PÄIVITETTY: 2023-12-20

Paptic Oy:lle on myönnetty kansainvälisesti tunnustettu laatujärjestelmien standardi, ISO 9001:2015 -sertifikaatti. Yrityksen tarkastuksen teki Kiwa Inspecta.

Paptic aloitti tiensä kohti ISO 9001 -sertifiointia vuonna 2022 saadakseen entistä jäsennellymmän johtamisjärjestelmän.

”Laatujärjestelmämme kattaa koko yrityksemme toiminnan. Se korostaa asiakaslähtöisyyttä, ammattitaitoista henkilöstöä sekä halua kehittää ja parantaa korkealaatuisia tuotteitamme, prosessejamme ja palvelujamme entistä paremmiksi”, toteaa Paptic Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Tuomas Mustonen. Sertifiointi osoittaa sitoutumisemme jatkuvaan parantamiseen, luotettavuuteen ja laatuun. Vaikka olemme vielä melko nuori yritys, meillä on systemaattiset toimintatavat ja kyky palvella kansainvälisiä asiakkaitamme tehokkaasti.”

”Sekä johdon että henkilöstön omistautuneen sitoutumisen ja aktiivisen osallistumisen ansiosta olemme rakentaneet yritysmäisen laatujärjestelmämme, joka tukee tehokkaasti toimintaamme. Oli hienoa nähdä koko tiimimme innostunut osallistuminen, kaikki tehty yhteistyössä positiivisella asenteella, saumattomasti Papticin ydinarvojen kanssa”, viimeistelee Mira Virkki, Papticin laatu- ja turvallisuusjohtaja.

ISO 9001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee laadunhallintajärjestelmävaatimukset yritykselle. Standardi osoittaa yrityksen kyvyn tarjota johdonmukaisesti tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät asiakkaiden ja viranomaisvaatimukset.

Jatka lukemista

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Stora Ensolta uusi vuokapakkaus

Stora Enso esitteli PacTec-messuilla uuden vastuullisen elintarvikkeiden aaltopahvipakkauksen. Ondarove on kuitupohjainen ja helposti kierrätettävä vuokapakkaus, joka säästää materiaalia ja vähentää muovin käyttöä. Siihen voidaan painaa sekä sisä- että ulkopintaan.
stora ensoc

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept