Vaahtoautot uuteen pussiin

JULKAISTU: 2023-09-22
PÄIVITETTY: 2023-10-04
Kuva: Cloetta

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta. ”Ruotsin ostetuin auto” saa syntymäpäivän kunniaksi nyt uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.

Ahlgrens bilar -pakkausten uuden designin on suunnitellut Neumeister-toimisto. Kuvituksissa Ahlgrenin autot kulkevat Ruotsin maanteistä vaikutteita saaneissa maisemissa. Eri makuisille autoille on annettu oma makuprofiiliin perustuva maisema. Fontti ja logo on modernisoitu pehmeämmillä muodoilla tavoitteena leikkisä, positiivinen ja lähestyttävä tunnelma, kertoo yhtiön tiedotteessaan. Uudistettu on myös karkkipussin ikkunan muoto, joka uusissa pusseissa jäljittelee Ahlgrenin autojen muotoa.

Suunnittelumuutoksen yhteydessä myös pakkausmateriaali vaihtuu.  Ahlgrens bilar -makeiset pakataan nyt PlantPack-materiaaliin, johon käytetystä muovista parhaimmillaan puolet on biopohjaista.

Uudet pakkaukset saapuivat kauppoihin elokuussa ja korvaavat aiemmat pakkaukset syksyn aikana.

Jatka lukemista

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)

Pizzapala pussissa mikroon

Dr Oetker tuo markkinoille pussiin pakatun My Pizza Slicen, jonka voi lämmittää mikrossa pakkauksineen tai valmistaa uunissa tai air fryerillä.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (17)

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka