Uudenlainen maitopakkaus avautuu karahviksi

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-09-07
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Osuuskunta Maitokolmio tuo maitonsa kauppoihin uudenlaisessa pakkauksessa, joka avautuu karahvin muotoiseksi. Lisäksi materiaali on normaalia maitopurkkia jämäkämpää.

Uusi rakenne tekee tiedotteen mukaan purkin avaamisesta sekä maidon kaatamisesta entistä helpompaa.

”Uudistuksen tavoitteena on tehdä pakkauksen käytöstä kuluttajalle helppoa ja miellyttävää. Samalla Maitokolmio haluaa osaltaan uudistaa tarjontaa maitomarkkinoilla”, markkinointipäällikkö Jouni Tiainen kertoo. 

Uudistus koskee tässä vaiheessa Maitokolmion perusmaitoja, eli rasvatonta sekä kevyt- ja täysmaitoa. Samalla pakkausten ulkoasu muuttuu, ja maidon pohjalaista alkuperää tuodaan näkyvämmin esille.

Karahviksi avautuvan maitopurkin on kehittänyt pakkausvalmistaja Elopak, ja Maitokolmiolla se tulee käyttöön ensimmäisenä maailmassa. Pakkaus on valmistettu aiempaa vahvemmasta materiaalista, mutta se voidaan edelleen kierrättää keräyskartongin joukossa.

Maitokolmion uudet pakkaukset on varustettu vastuullisesta alkuperästä kertovalla FSC-merkinnällä.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja. He ovat valmiita käyttämään niiden ostamiseen enemmän rahaa, kulkemaan pidemmän matkan niitä hankkiessaan ja näkemään muutenkin ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että heidän ostoksensa sisältävät ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli

Läpinäkyvä eristepakkaus on ympäristöystävällisempi kuin värikäs

Rockwool vaihtoi punavalkoiset eristepakkauksensa läpinäkyviin. Se säästi väriaineita ja lisäsi kierrätettävyyttä.
Rockwool ennen ja jälkeen

Landa Printingiltä jättiyllätys Drupan tiedotustilaisuudessa

Yllättävien myyntilukujen ja kahden uuden painokoneen esittelyn myötä Landa nousi yhdeksi suurimmista yllättäjistä Pre-Drupan tiedotustilaisuudessa Düsseldorfissa maaliskuun lopussa. Packnews oli paikalla.
Landa_01x