Telrol hankki kuusi etikettipainokonetta

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-10-24
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Hollantilainen etikettejä tuottava Telrol Group ostaa Xeikonilta kuusi CX3 -etikettipainokonetta. Yrityksellä on nyt yhdeksän Xeikonin laitetta.

Telrolilla on Almeressä digitaalisen painamisen keskus, jossa on jo yhdeksän Xeikonin painokonetta. Niistä 3300-koneet painavat ICE-toonerilla ja CX3-koneet QA-CH-toonerilla. Ensimmäinen kone hankittiin vuonna 2009, ja nyt keskus on tiedotteen mukaan Euroopan suurin digitaalinen etikettipaino.

Telrol valitsi Xeikon CX3-koneen, koska sen avulla pystytään painamaan korkeatasoisia etikettejä tavanomaisille materiaaleille. Telrolin toimitusjohtaja Hoessein Hadaoui sanoo, että laite toimii suurella nopeudella hyvin, täyttää elintarviketurvallisuuden vaatimukset ja tarjoaa mahdollisuuden painaa peittävää valkoista väriä yhdellä ajolla.

CX3 on viisivärinen painokone, jonka resoluutio on 1200 x 3600 ja tuotantonopeus parhaimmillaan 30 metriä minuutissa. Telrol-kauppa on Xeikonin historian suurimpia.

Telrol Group koostuu useista eri nimellä toimivista yrityksistä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 500. Yritys kertoo olevansa Euroopan suurin itsekiinnittyvien etikettien ja rullaetikettien tuottaja. Yrityksen pääomistaja on eteläkorealainen Hansol Paper.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox