Telrol hankki kuusi etikettipainokonetta

JULKAISTU: 24. lokakuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Hollantilainen etikettejä tuottava Telrol Group ostaa Xeikonilta kuusi CX3 -etikettipainokonetta. Yrityksellä on nyt yhdeksän Xeikonin laitetta.

Telrolilla on Almeressä digitaalisen painamisen keskus, jossa on jo yhdeksän Xeikonin painokonetta. Niistä 3300-koneet painavat ICE-toonerilla ja CX3-koneet QA-CH-toonerilla. Ensimmäinen kone hankittiin vuonna 2009, ja nyt keskus on tiedotteen mukaan Euroopan suurin digitaalinen etikettipaino.

Telrol valitsi Xeikon CX3-koneen, koska sen avulla pystytään painamaan korkeatasoisia etikettejä tavanomaisille materiaaleille. Telrolin toimitusjohtaja Hoessein Hadaoui sanoo, että laite toimii suurella nopeudella hyvin, täyttää elintarviketurvallisuuden vaatimukset ja tarjoaa mahdollisuuden painaa peittävää valkoista väriä yhdellä ajolla.

CX3 on viisivärinen painokone, jonka resoluutio on 1200 x 3600 ja tuotantonopeus parhaimmillaan 30 metriä minuutissa. Telrol-kauppa on Xeikonin historian suurimpia.

Telrol Group koostuu useista eri nimellä toimivista yrityksistä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 500. Yritys kertoo olevansa Euroopan suurin itsekiinnittyvien etikettien ja rullaetikettien tuottaja. Yrityksen pääomistaja on eteläkorealainen Hansol Paper.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi