Tarratuotantoon uusia ratkaisuja Informalta

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-09-11
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Informa esittelee PacTec-messuilla uusia ratkaisuja tarrojen tuotantoon. Esillä on Quicklabelin uusi väritarratulostin ja NiceLabelin uusi tuotanto-ohjelmisto.

Yhtiö uskoo, että mielenkiintoa herättävät messuilla erityisesti monikerrostarrat esim. erilaisten kampanjoiden toteuttamiseen tai yksityiskohtaisemman tiedon välittämiseen. Myös värilliset digitarrat joko tulostuspalveluna tai asiakkaan itse QuickLabelin väritarratulostimilla tulostamina ovat mielenkiintoinen mahdollisuus.

QuickLabel-111 moniväritulostin on tarkoitettu pääasiassa sekundääripakkausten merkintään, mutta sitä voidaan käyttää useimmissa tapauksissa myös tuote-etikettien tulostuksessa. Tulostimen tarkkuus on 600 x 600 dpi ja tulostusnopeus 50 – 200 millimetriä sekunnissa. Custom QuickLabel -ohjelma sisältyy toimitukseen.

Informa esittelee messuilla laajasti koko tarjontaansa. Esillä ovat mm. Markem-Imaje kattaen koko tuotevalikoiman, Honeywell, Zebra, Novexx ja cab, sekä ohjelmistoista NiceLabel ja BarTender. Kaikki yhtiön ratkaisut, kuten lava- ja ryhmäpakkausmerkintä sekä tuote- ja tuotepakkausmerkintä, perustuvat tuote-edustuksiin sekä vankkaan integrointi- ja koneenrakennusosaamiseen.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox