Mitä uusia ideoita, toimia ja työkaluja ruokahävikin vähentämiseksi on kehitetty? Miten hävikin puolittamistavoite etenee? Miten elintarvikeketjun eri toimijat voisivat tukea kotitalouksia hävikin vähentämisessä?
Koko ruokaketjun yhteinen vuotuinen hävikkiseminaari vastaa muun muassa näihin kysymyksiin ja kokoaa alan toimijat yhteen jakamaan parhaat oivallukset koko ketjun hyödyksi. Hävikkiwebinaari lähetetään suorana livestriiminä Ässäkeskuksesta keskiviikkona 9.9.2020 klo 9.00–12.00.
Suomen Pakkausyhdistyksen toimitusjohtaja Antro Säilä kertoo webinaarissa, miten pakkaukset omalta osaltaan vähentävät ruokahävikkiä. Webinaarin tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta voit jo ilmoittautua mukaan Hävikkiviikon ykköstapahtumaan tästä >> https://www.lyyti.fi/reg/havikkiwebinaari2020
Webinaarin järjestävät yhteistyössä Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto, Elintarviketeollisuusliitto, Päivittäistavarakauppa ry, Matkailu- ja ravintolapalvelut Mara ry, Suomen Pakkausyhdistys ry, maa- ja metsätalousministeriö ja Motiva.