RePack mukana Finlaysonin lakanakampanjassa

JULKAISTU: 4. lokakuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Palautettava RePack-pakkaus on mukana Finlaysonin lakanoiden kierrätyskampanjassa. Kesällä hyvin onnistunutta kampanjaa jatketaan lokakuussa.

Keräyskampanjassa Finlayson-verkkokaupasta tilanneet ja roskattoman RePack-pakkauksen tilaukselleen valinneet asiakkaat voivat lokakuun ajan palauttaa vanhoja pussi- ja aluslakanoita takaisin Finlaysonille postitse. Lähettäjä saa kiitokseksi alennuskoodin lakanoiden saapuessa perille. Lakanoita voi lokakuun ajan tuoda myös kaikkiin Finlaysonin myymälöihin.

Finlayson on tuottanut kierrätyskankaista räsypaloja, jotka tulivat ensi kerran myyntiin heinäkuussa. Finlaysonin mukaan tuotteet myytiin hetkessä loppuun. Materiaalia kerätään jälleen, jotta valmistusta voidaan jatkaa.

”Haluamme kokeilla kierrätysmahdollisuuksia myös verkossa ja tehdä vanhojen kodintekstiilien kierrättämisen vieläkin helpommaksi”, Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila sanoo tiedotteessa.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)