Premium-makeisia suljettavissa pusseissa

JULKAISTU: 2018-09-03
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Panda on lanseerannut premium-makeisia pakkauksissa, jotka ovat nykytrendin mukaisia: pehmeitä, suljettavia ja ulkoasultaan ruskean ekoja.

Uudet tuotteet ovat uuden Lumous-sarjan neljä lakritsi- ja suklaauutuutta. Choco & Lakrits -sarjassa yhdistyvät tiedotteen mukaan Pandan pitkät perinteet ja osaaminen sekä lakritsin että suklaan valmistuksessa.

Makeiset tarjotaan kätevän kokoisissa 120 gramman pusseissa. Ne ovat uudelleensuljettavia ja pitävät tuotteet herkullisen pehmeänä. Kaikkien neljän uutuustuotteet pakkaukset ovat pintalakattua muovilaminaattia. Materiaali eroaa Pandan muista pakkauslaminaateista sen pintakäsittelyn suhteen. Kaikki pakkaukset voidaan laittaa muovikeräykseen tai sellaisen puuttuessa sekajätteeseen.

”Materiaalin valintaa ohjaavat meillä aina tuotteiden ominaisuudet ja tuoteturvallisuus. Pakkausmateriaalit takaavat sen, että tuotteen laatu pysyy hyvänä”, sanoo Nina Olin, Communications Manager, Orkla Foods Finland Oy.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka