Premium-makeisia suljettavissa pusseissa

JULKAISTU: 3. syyskuun 2018
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Panda on lanseerannut premium-makeisia pakkauksissa, jotka ovat nykytrendin mukaisia: pehmeitä, suljettavia ja ulkoasultaan ruskean ekoja.

Uudet tuotteet ovat uuden Lumous-sarjan neljä lakritsi- ja suklaauutuutta. Choco & Lakrits -sarjassa yhdistyvät tiedotteen mukaan Pandan pitkät perinteet ja osaaminen sekä lakritsin että suklaan valmistuksessa.

Makeiset tarjotaan kätevän kokoisissa 120 gramman pusseissa. Ne ovat uudelleensuljettavia ja pitävät tuotteet herkullisen pehmeänä. Kaikkien neljän uutuustuotteet pakkaukset ovat pintalakattua muovilaminaattia. Materiaali eroaa Pandan muista pakkauslaminaateista sen pintakäsittelyn suhteen. Kaikki pakkaukset voidaan laittaa muovikeräykseen tai sellaisen puuttuessa sekajätteeseen.

”Materiaalin valintaa ohjaavat meillä aina tuotteiden ominaisuudet ja tuoteturvallisuus. Pakkausmateriaalit takaavat sen, että tuotteen laatu pysyy hyvänä”, sanoo Nina Olin, Communications Manager, Orkla Foods Finland Oy.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi