Pramia avasi vanteiden verkkokaupan

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-01-26
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Verkkokauppa yleistyy myös pakkausalalla. Pramia Plastic on avannut kaupan muovivanteilleen. Ne sopivat kaikkiin markkinoilla oleviin käsi- ja automaattikoneisiin.

Kauppa avattiin vuoden alussa osoitteessa muovivanne.fi. Pramia PET -muovivanne on valmistettu täysin kierrätetystä ja kotimaisesta raaka-aineesta, PET-pulloista.

”Linjastomme on Pohjoismaiden modernein ja tehtaamme pyörii kotimaisella tuulivoimalla. Huippulaadukkaan muovivanteemme hiilijalanjälki on pieni”, kertoo toimitusjohtaja Marko Mäkinen Pramia Plastic Oy:stä.

Mäkisen mukaan suoramyynti tehtaalta loppukäyttäjälle, oma raaka-aine sekä pitkälle viety automaatio takaavat kilpailukykyiset hinnat. Muovivanteet ovat varastosta heti toimitettavissa kaikkialle Suomeen kahden arkipäivän sisällä.

Pramia Plastic tuottaa muovivanteiden lisäksi muovihiutaleita ja granulaattia.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli