Perinteinen olutmerkki modernissa pakkauksessa

JULKAISTU: 2018-09-25
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Belgialainen 600 vuotta täyttänyt olutmerkki Stella Artois on uusinut ilmeensä ja pakkauksensa yhdistääkseen perinteet ja modernin ulkoasun.

Uudet olutpakkaukset on jo otettu käyttöön Britanniassa. Niiden ulkoasun on suunnitellut InBev-panimolle design-toimisto Jones Knowles Ritchie. Keskeisessä asemassa ulkoasussa on uudistettu Stella Artois -logo. Vaakuna-logoon liittyy valosäteiden muodostama tähtikuvio, joka tulee esiintymään kaikissa uusissa pakkauksissa.

Uusi design sisältää myös vesileimattuja tekstejä ja tuotteen historiasta kertovia tekstejä. Myös vanha olutmerkin tunnuslause ‘La Bière Fine de Luxe’ on tuotu takaisin pakkauksiin.

Uusi design on testattu kuluttajilla. Kuluttajien toiveita on noudatettu myös olutpullojen pakkauksissa, joissa on nyt toinen perforointi kaulassa. Se takaa, ettei kaulan etikettipaperi ole juomisen tiellä. Pullotetun oluen suosio on tiedotteen mukaan kasvussa, ja Britanniassa 40 % oluen kuluttajista juo vain sitä.

.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus