Offset pitää pintansa etikettipainamisessa

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-02-15
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kapean radan offset-painaminen on yhä valttia etikettipainamisessa. Nilpeter on toimittanut MO-4 -sarjan offset-yhdistelmäpainokoneita yli 100.

Nilpeter lanseerasi MO-4:n LabelExpo Europe -messuilla 2007. Yrityksen mukaan kone tarjoaa korkeaa painolaatua, joka perustuu kevyeen sleeve-tekniikkaan. Laitetta ovat suosineet erityisesti viinipullojen etikettien painajat.

”Koneemme sopii hyvin alalle, sillä sen avulla voidaan tuottaa monimutkaisia etikettejä, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita. Tuotanto on kustannustehokasta”, kertoo Angelo Tribocco, Nilpeter International Product Manager, Wine & Spirits.

Triboccon mukaan kone sopii erityisesti tuotantoon, missä tarvitaan monimutkaisten etikettien tekoa suurempina sarjoina. Tässä offset on edelleen tekniikka paikallaan.

”Ei ole epäilystäkään siitä, että offset tarjoaa korkeinta laatua analogisessa painamisessa etikettimarkkinoille. Korkea laatu minimaalisella vaivalla on edelleen ratkaisevan tärkeätä premium-tuotteissa, kuten viinietiketeissä ja kosmetiikassa”.

Tanskalainen Nilpeter on myös onnistunut hyvin viimeistelyratkaisussa. Yrityksen kohopaino- ja foliointilaite FP-4 lanseerattiin vuonna 2012, ja nyt sitä on asennettu yli 120 eri puolille maailmaa.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce